Ada-rugs

Ada Stroici
KUNDKONTAKT

Ring 031-799-5559.
Vår rumänska flerspråkiga ängel Ada kan du prata med om du vill göra en beställning på t.ex. franska, engelska och rumänska. Ada sköter vår kundservice i Storbritannien och Sverige.

paul_real_rug_company_ceo

Paul King
VD OCH WEBBDESIGNER

Ring +420 774-940-426

Paul finds the best quality rugs and makes sure they are available for a speedy delivery to our lovely amazing customers around Europe, but especially Sweden.

Caroline King – Co Founder The Real Rug Company

Caroline King
VD OCH DESIGN

Caroline och Paul har drivit två nätbutiker för pashmina och hängmattor sedan början av 2000-talet. De fick idén med att sälja mattor när de ville ha en fluffig matta och upptäckte att det inte fanns något bra utbud på nätet för detta. Flokatimattor är underbart fluffiga och mjuka. De förvandlar kala rum till riktigt mysiga direkt. Några veckor senare var produktionen igång för deras eget sortiment flokatimattor. Sedan har butikskonceptet med naturliga mattor utvecklats därifrån. 

www.mattor-online.se är en del av Mypashmina Ltd. Vi är ett familjeföretag som drivs av Caroline och Paul King.

Vi har funnits i Storbritannien sedan 2005 och startade i Sverige 2006. Vi säljer både till privatpersoner och företag. Om du vill sälja mattor eller letar efter en producent så har du hittat rätt. Du kan skicka din förfrågan till kundservice@mattor-online.se. Vi brukar kunna fixa det mesta.

Vi har också 2 andra verksamheter: Vi har sålt plagg i cashmere sedan 2002 (Mypashmina) och
hängmattor sedan 2004 Hamaca.se) i Sverige. 

Org no: 502074-8710
Moms Reg: SE502074871001