paul_real_rug_company_ceo

Paul King
VD OCH WEBBDESIGNER

Paul hade läst ekonomi och bistånd på universitetet i Brighton men insåg ganska snart att det inte skulle leda någon vart. Det enda sättet att faktiskt hjälpa personer i fattiga länder är att ge dem möjligheter till arbete – inte bidrag. Han har rest till 62 länder och kommer inte sluta förrän han har besökt alla. Paul startade sin karriär som egenföretagare 2001 när hans mamma föreslog att han skulle sälja pashminasjalar på www.mypashmina.co.uk

Eftersom Paul och Caroline är ”digitala nomader” byts deras sim-kort ständigt ut – så det är bäst att höra av sig via mailen eller ringa Stuart om du vill få tag i oss.

Caroline King – Co Founder The Real Rug Company

Caroline King
VD OCH DESIGN

Caroline och Paul har drivit två nätbutiker för pashmina och hängmattor sedan början av 2000-talet. De fick idén med att sälja mattor när de ville ha en fluffig matta och upptäckte att det inte fanns något bra utbud på nätet för detta. Flokatimattor är underbart fluffiga och mjuka. De förvandlar kala rum till riktigt mysiga direkt. Några veckor senare var produktionen igång för deras eget sortiment flokatimattor. Sedan har butikskonceptet med naturliga mattor utvecklats därifrån. 

stuart_eastwood

Stuart Eastwood
KUNDKONTAKT

Ring 031-799 55 59 för att prata med Stuart

Under mer än 10 år har vår brittiske gentleman Stuart sett till att kunderna har fått bästa möjliga service (med bonusen charmig engelsk dialekt också!) Det är Stuart du ska prata med om du vill göra inköp – vare sig det är till dig som privatperson eller din butik. Det är Stuart som kan uppfylla de mest avancerade önskemålen.

Ada-rugs

Ada Stroici
KUNDKONTAKT

Ring +44 208 123 0557.
Vår rumänska flerspråkiga ängel Ada kan du prata med om du vill göra en beställning på t.ex. franska, engelska och rumänska. Ada sköter vår kundservice i Storbritannien men kan ibland rycka in ifall Stuart inte kan vara här.

www.mattor-online.se är en del av Mypashmina Ltd. Vi är ett familjeföretag som drivs av Caroline och Paul King.

Vi har funnits i Storbritannien sedan 2005 och startade i Sverige 2006. Vi säljer både till privatpersoner och företag. Om du vill sälja mattor eller letar efter en producent så har du hittat rätt. Du kan skicka din förfrågan till [email protected] Vi brukar kunna fixa det mesta.

Vi har också 2 andra verksamheter: Vi har sålt plagg i cashmere sedan 2002 (Mypashmina) och
hängmattor sedan 2004 Hamaca.se) i Sverige. 

Org no: 502074-8710
Moms Reg: SE502074871001