Byten och återköp

DET ÄR VIKTIGT ATT DU MEDDELAR OSS INNAN DU SKICKAR TILLBAKA NÅGONTING!

Obs! Det går inte att returnera en matta med specialbeställd mått.

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp kan du returnera beställningen i oanvänt skick med all emballage till oss inom 45 dagar för återköp eller byte. Vi står för kostnaden för EN retur per kund och adress inom 7 dagar från leveransen. Vår kostnadsfri retur erbjudande gäller bara inom Sveriges fastland. Kontakta oss för att ordna returen. Mer än en retur-frakt betalas av kunden. Du är själv ansvarig för returportot om du returnerar en vara för att du ångrar köpet efter detta. Du är också ansvarig för att varan kommer fram till oss i samma skick som du fick den. Om varan anländer till oss dåligt förpackat eller i dåligt skick förbehåller vi oss rätten att inte återbetala den. Om vi har skickat ut en felaktig vara står vi självklart för portot. Om du vill reklamera en vara ska du skriva till oss på kundservice@mattor-online.se så hjälper vi dig.

Om du har missat dem 7 dagar eller vill skicka tillbaka från någonstans utanför Sveriges fastland så rekommendera vi att ni kollar efter ‘Parcel2Go’ eller ‘Fraktjakt’ m.m. och jämföra returpriser.

Det är viktigt att du anger dessa uppgifter när du skickar tillbaka en vara efter 7 dagar:

  1. ordernummer
  2. vilka varor du returnerar
  3. vad du vill att vi ska göra (byte/återbetalning)

Om du vill göra ett återköp skickar vi betalningen tillbaka på samma sätt som du betalade. Om du vill byta till en vara som är dyrare eller billigare kan du skriva till kundservice@mattor-online.se så hjälper vi dig att justera mellanskillnaden.

OBS, VIKTIGT! Skriv tydligt! Om vi inte kan läsa ditt meddelande kan vi inte ta hand om din retur.

Returadressen är:
Mattor-online.se
Renhållningsgatan 2,
274 30
Skurup