Leverans

Leveransen till dig är gratis hos oss (gäller bara Sveriges fastland).

Vi står för fraktkostnaden till dig. Med retur kollar gärna vår retursida. Om du vill skicka tillbaka något efter dem först 7 dagar eller från utanför Sveriges fastland är du ansvarig för portot. Om du vill byta till något annat, skickar vi ut kostnadsfritt igen.

Leveransen sker med APC, Fedex eller UPS och tar oftast 3-7 dagar.

Om ditt paket är litet (innehåller kanske ett fårskinn) så hamnar det på ditt postkontor så att du kan hämta ut. Stora mattor levereras direkt till dörren. OBS! Leveransbolaget kan ringa innan de kommer, för att kontrollera att du är där för att ta emot leveransen. Är du inte hemma får du en avi så att du kan höra av dig och komma överens om en tid som passar dig, eller hämta på deras lager.

Vi kan även skicka varorna till en annan address än din egen, t.ex. om det är en present. Då fyller du i det andra fältet för leveransadressen i formuläret när du beställer.

Du behöver skriva in ditt mobilnummer för att kunna få avi. Om du inte har ett mobilnummer behöver du ange din emailadress. Håll koll på aviseringen så att du inte missar den.

Beställ innan 13:30 så skickar vi ut samma dag.

Så snart vi har skickat din order kommer du att få ett leveranskvitto till din e-postadress med en länk till transportföretagets hemsida så att du kan spåra den och så att du får veta när du får paketet.

Vi levererar även till utlandet till bra priser då vi även har ett lager i Storbritannien varifrån det kostar betydligt mindre att leverera än från Sverige. Leverans tar 3-7 dagar inom Europa och ca 7 dagar till resten av världen.