VANLIGA FRÅGOR

Var vänlig och läs svaren på ”vanliga frågor” först så får du kanske svar snabbast.

Vad kostar leveransen?

Det kostar ingenting inom Sverige sålänge du bor på en adress som leveransföretag kan leverera till.

Vilka betalningssätt kan jag välja mellan?

Vi vill göra det bekvämt för dig så du kan välja mellan flera olika alternativ. Genom Klarna kan du betala med kort, internetbetalning, faktura, konto och dela upp betalningen. Genom Paypal kan du betala med pengar som du har på ditt Paypalkonto eller med kort. Du kan också betala med Bitcoin. Vi erbjuder 10% rabatt om du betalar med Bitcoin. Vi tar inte betalt för transaktionen eller din betalningsmetod. Kostnaderna står vi för.

Hur lång tid tar leveransen?

Våra ordrar skickas ut samma dag om vi får in dem innan 13:30. Leveransen brukar ta 3-7 dagar att nå till ditt postkontor eller din dörr (för stora paket). Fårskinn skickas med post. De allra flesta mattor är så stora att de levereras till dörren. Bor du långt norrut i vårt avlånga land eller på en ö kan leveransen ta en eller två dagar extra. Tänk på att leveransföretagen inte brukar hantera paketen under helgen så om du t.ex. beställer på fredag eftermiddag kan du räkna med att paketet kommer i början av den följande veckan. Spåra leveransen så vet du när den kommer.

Vad händer när jag har lagt beställningen?

Du får en ordersbekräftelse skickad till din mail. När ordern har skickats får du ett leveranskvitto med spårningsnummer så att du kan spåra den skickad till din mailadress. Sedan får du en avisering till ditt mobilnummer eller emailadress. Om det är ett stort paket som levereras direkt hem så kommer leveransbolaget att kontakta dig för leverans.

Jag har en annan fråga

Hör av dig till oss! Vi svarar så fort vi kan. Snabbast svar får du genom livechatten (under vardagar). Det går också bra att lämna ett meddelande på livechatten om vi inte finns tillgängliga just då

SKICKA ETT MEDDELANDE

Email

kundservice@mattor-online.se

Telefonnummer

031-799 55 59

Adress

Mattor-online.se
Renhållningsgatan 2,
274 30
Skurup

Vi svarar under vardagar kl 9:00 till 17.00. Under andra tider, eller om redan är upptagna med ett samtal kan du lämna ett meddelande eller skriva till vår mail eller livechatt så återkommer vi så snart vi kan.